impressie sportzaal

De nieuwsbrief mbt de ontwikkelingen rond Tintestein is hier te lezen. 
Nieuwsbrief nr. 8 maart 2022.

NL-doet is inmiddels geweest. Dit was een gezellige ochtend waar door een aantal vrijwilligers in en rond Tintestein diverse klussen zijn uitgevoerd. 
Buiten zijn de perken geknipt en is het blad en takken van het plein opgeruimd. Binnen is er schoongemaakt en is er (tijdelijke) isolatie op zolder aangebracht.

Een dergelijke inspanning kan natuurlijk niet zonder goede verzorging. Door de organisatie was dan ook gezorgd voor voldoende koffie/thee met versnaperingen voor, tijdens en na de inspanning.
Voor veel personen was dit de eerste gezamenlijke activiteit na alle coronamaatregelen er werd dan ook volop bijgepraat met mensen die je in de tussentijd minder gezien had. 

Al met al is er veel werk verzet en kijken we uit naar het moment dat de aannemer weer met de sportzaal aan de slag gaat. Zodra daar meer over te melden valt zal dat natuurlijk met jullie gedeeld worden.

 

Marco Rehorst

 

Goed nieuws.

 

Op 21 juli 2021 heeft de rechtbank uitspraak gedaan over het ingediende bezwaar op de opgevingsvergunning. Het beroep is ongegrond verklaard. Dus we kunnen eindelijk verder met de bouw van de gymzaal. 

De gemeente en de aannemer zullen dit samen weer gaan oppakken.

Als we meer informatie hebben zullen we jullie op de hoogte brengen.

 

Met sportieve groet,

Bestuur O.D.I.